quo vadis

 
 

Quo Vadis este o comunitate dinamică și relevantă de credincioși autentici, care există pentru a provoca generațiile tinere ale văii Hațegului cu cea mai intrigantă perspectivă asupra lumii și vieții.

Intenția noastră nu este să prezentăm un nou sistem filosofic, nici un set sofisticat de principii etice și morale și sub nici o formă să promovăm o anumită practică religioasă în contradicție cu altele.

Scopul nostru este acela de a crea contexte relevante și primitoare, în care cei din generațiile tinere să aibă ocazia să-l întâlnească pe Isus Cristos, să dezvolte o relație profundă cu El și astfel să-și schimbe viața pentru totdeauna. Aceasta va face ca atunci când își vor începe viața ca și adulți - orice ar însemna aceasta, fie că pleacă din Hațeg, fie că rămân - să poată deveni acei oameni care vor dezvolta un sens profund și plin de impact în viață, precum și o nădejde și o perspectivă reală cu privire la veșnicie.

 

cine suntem?

"Quo Vadis, Hațeg?" se traduce din latină cu "Unde te duci, Hațeg?"

Aceasta este o întrebare crucială atunci când te gândești să-ți începi viața. De răspunsul pe care il dai va depinde destinația sau destinul tau!